Primoforum helpt de dialoog vooruit

Primoforum tijdens dialoog sessieHet succes van de groepsdialoog valt of staat met de kwaliteit van de gespreksleider. Hij of zij moet als professional het overzicht houden, het proces bewaken en de balans in de gaten houden.  Daar kan goed gereedschap bij helpen. Primoforum is de conversatie-tool bij uitstek, primair ontwikkeld om het gesprek te faciliteren. Een ontwikkelgroep van gebruikers, waar onder TNS Nipo, Motivaction, Toyota, Leeuwendaal en ROC De Leijgraaf, hebben Primoforum helpen ontwikkelen en testen.

Het gesprek staat voorop

Medio 2015 is Primoforum op de markt gekomen. Met dit instrument van Nederlandse bodem, zijn al talrijke succesvolle sessies gedraaid. Primoforum kenmerkt zicht door eenvoud: het gaat om het gesprek en niet om de techniek. De belangrijkste winstpunten als Primoforum wordt ingezet zijn snelheid, gelijkwaardigheid en flexibiliteit.

PF_logo BROWN FONTSnel omdat deelnemers aan de dialoog niet op hun beurt hoeven te wachten. Ze kunnen gelijktijdig hun visie of antwoord delen met de groep. Met een tablet of smartphone kan elke deelnemer zijn bijdrage verzenden naar een centraal scherm: in tekst of beeld én anoniem.

Gelijkwaardig omdat er geen onderscheid wordt gemaakt in rangen en standen. Iedereen is gelijk en iedereen komt aan bod. De verzamelde antwoorden zijn anoniem en dus niet te herleiden naar de baas of de slimste van de klas.

Flexibiliteit wordt bereikt doordat in Primoforum heel eenvoudig vragen of stellingen toegevoegd, gewijzigd of verwijderd kunnen worden. Neemt het gesprek een onverwachte wending? Je kunt met nieuwe vragen eenvoudig meebewegen.

Voor meer informatie over de werking van Primoforum kunt u de website bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *